Mistr Krčma

Mistr Krčma

Anotace: ,,,,,

Vaše housle, Mistře !
A spusťte !
Ať ani oko nezůstane suché
Zahrajte Čardáš do skoku
Pěkně od podlahy
Ať dneska zapomeneme
Na všechny nástrahy….
Ať protancujeme boty
a propijeme šaty !
Půjdeme domů bosí
a skoro nahatí…
Autor v.hercik, 11.02.2014
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeááá ať s náma skřipky prorazí střechu...

11.02.2014 17:44:33 | enigman

hey

12.02.2014 23:04:21 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí