Hry zimní olympiády

Hry zimní olympiády

Anotace: .....

Kolem Soči
celých čtrnáct dní
Všechno se točí
Putin byl nejdříve nervózní
Zda bude všechno famózní
Investoval do těch her dlouhý Ruble
Ruský mužik na dlouhý léta
Omezí popíjení samohonkových vodek
Kolem kolejí
Vyrostly nové Potěmkinovy kostely
Aby člověk západních hodnot znalý
Byl uchvácen
Nedozírností Ruských kvalit
Až Olympijský oheň pohasne
Všem Sovětským ženám to bude jasné
Že vykoupení lesku začne u daní
Jejichž zvýšení se doteď tají
A nejdražší Igry v dějinách
Vstoupí do historie
Až řečnik Putin vystoupí z letargie
A zvolá horečně,…
„Tímto považuji Hry za konečné“
Autor v.hercik, 16.02.2014
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí