Tančící dům

Tančící dům

Anotace: .....

Dům z kraje silnice
sněhem zavátý,
polorozbořený
Pohled nevábný…
Tam kdysi konaly se
výstavní taškařice
Šlechta se tam scházela
Plesů převelice
Také jarmarky
v zahradě pořádali
A při jedné pouti
se bigbít hrál
Plno našinců
i já tam stál…
s děvčaty v kole
rock and roll tancoval…
Autor v.hercik, 27.05.2014
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Akwakwak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí