Jedinečnost

Jedinečnost

Anotace: .....

Ponožky do sandálí?
Žádný skandály !
Jsme Češi !
My můžem všechno !
A hezky povytažený !
Ať viděj, evropský ženy….
Naše vlajková loď
Podkolenky do podešve
pěkně připevněný řemínky
vyšperkovaný koženými klínky
A jsme zase v něčem jedineční
Autor v.hercik, 24.06.2014
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí