Mží ..

Mží ..

Anotace: ...

Venku mží.
Soused něco v garáži kutí,
máma vede děti ze školy,
na hřišti kopou mrňata do balonu.
Milenci s hlavou v oblacích milují se,
babička se před kostelem tiše modlí...

Z dálky nesou se slova v tónech:
„Když s Tebú uléhám v peřinu z heřmánku.
Nesměle probírám růženec copánků,
chvěješ se celičká, jak růža ve vánku“

Čas, jakoby se zastavil a také zpívá.
Procházím kolem a poslouchám.
Nechci spěchat.
Našli si čas pro písničku.
A hojí tím svá citlivá srdce,
aby se více smála.
Nespěchám,
usmívám se
a do vlasů
mi mží …
Autor Koza, 02.09.2014
Přečteno 545x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jenda P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí