Woodstock 1969

Woodstock 1969

Anotace: vystřízlivět...

vystřízlivět, vystřízlivět,
kam s tím dítětem mami,
potřebuji tvoji ruku
vystřízlivět z nejistoty,
kam s tím problémem mami,
ten symbol mě škrtí,
znamená mír a lásku,
byli jsme nazí v trávě,
když kolem projížděl policajt,
kam s tím dítětem mami,
už kope, nový život chce ven
odpusť mi, přišlo to tak rychle,
teď už vím mami,
že nevědomost bolí,
festival skončil, ti lidi odešli
odpusť mi mami,
nebyla jsem připravená
opustit hranice,
odpusť mi mami,
nebyla jsem připravená
spasit svět.
Autor Cofin, 29.12.2014
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: bloodysunset, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí