100unová vol. 2

100unová vol. 2

Anotace: Frýdecko~Místeckej klub 100un!!

Sbírka: Monogie komédie

Bez signálu každej foun
my přesto máme rádi 100un
v rytmu hudby bok po boku
protože nám tu rok od roku
hrajou parádně do skoku!

Třiadvacetilet schodů
vedoucích nahoru i dolů
scházíme nadšeně a pospolu
pro pořádnou nálož hudby
po níž když už chceme ven
často sotva víme kudy...
Hlavně že vytrhli jsme se z nudy!

Pravidelně účastníky nejen Bass Contactů
kde jinde si zaskákat než právě tu!
Kvalitní zvuk a zlomenej beat
co by i mrtvého dokázal oživit!

Tímto obrovský dík všem stouňákům
~nejen těm s nimiž popíjím rum~
DÍKY za všechny minulé i budoucí
akce co díky vám se nabízí.
Autor exKlarka, 30.12.2014
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí