Teken

Teken

Anotace: po návratu domů z mejdanu

Temná noc,

opět končí dnem.

 

Proč?

 

Se ptáme.

My nesnídáme.

My žijeme snem.

 

Během noci,

žijem naše životy.

 

Jak?

 

Tím konáním.

Plníc poznáním.

To je noc plná ochoty.

 

Ochota učit nás, nejen nás dřít.

Ochota naše, žít a nejenom být.

Ochota to, jasná a prostá.

Ochota nocí,v nás vrostlá.

 

Ochotně a rádi,

ukážem lásku světu.

 

Rádi?

 

Musíme rádi.

My kamarádi.

Co pro káždého jsme tu.

 

Teknem žít,

není lehká volba.

 

Pročpak?

 

Vidíte lůzu.

Nevidíte můzu.

Sebepoznání, co dá kalba.

 

Teken jsem já hrdý.

Teken rád beat tvrdý.

Teken co sní ten sen.

Že uvidí rád i slunný den.

Autor Gombis, 28.02.2015
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí