Blbce neporazíš

Blbce neporazíš

Anotace: tak po dlouhé době něco :-)

Bacil krize autorské

jsem našel v poušti starých myšlenek

u silnice domněnek, 

co se nikdy neprokážou.

 

Ležel nahý v příkopu,

jen pod hlavou dvě slabiky;

utekl v záchvatu paniky,

lidé ho prý přehlíží.

 

Vlastní krizí prochází,

ač zažívá časy zlaté.

"Doufal jsem, že na mne dáte",

zaplakal a rychle zmizel.

 

Teď topí se v depresích;

cítí totiž velkou vinu -

přes všechnu tu svou dřinu

blbcům huby nezavřel.

 

Autor Kent Noklieny, 28.03.2015
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí