Světluška mezi prsty

Světluška mezi prsty

Anotace: Už jen zapálit

Slunce zapadá nad Prahou
tak si dám cigaretu
budu se tvářit jako umělec v té rudé záři
budu vyvolená součást národa kouřící před nádražím
a všechny budu přehlížet
se svou doutnající vílou

Život je fajn
tak si zapálím
zaujmu abstraktně konkrétní postoj
a dám si dávku dehtu
nikotinu
popela
kyanidu
a napíšu o tom báseň
protože to je přece děsně cool
a plot taky
plot Nikotiho tyček

A výsledek bude mít nulovou hodnotu
ale to nevadí
protože
moderní poezie
bude obohacena
cigaretou

Autor Zina_Blitzee, 01.04.2015
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady vychází slunce nad futrem...dej mi taky jednu...

13.04.2015 06:49:32 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí