Láská má

Láská má

Anotace: báseň o bolesti

chybíš mi má lásko jediná,
bez tebe mé srdce pomalu zhasíná.
Když vzpomínám na chvíle strávené s tebou,
tak se mi v zoufalství slzy do očí hrnou.
Proč, proč jsi mě takto snadno opustila,
vždyť jsi vždy budoucnost se mnou tolik chtěla.
Chtěla jsi dítě, manželství, prostě se mnou být,
a teď se budu muset naučit bez tebe žít.
V našem bytě se cítím jako v bytě cizím,
protože tě všude cítím a vidím.
Nemůžu jíst, spát, normálně fungovat,
ale i přesto tě nikdy nepřestanu milovat.
I když je to pro mě zkušenost strašná,
ať si kdekoliv a s kýmkoliv buď hlavně lásko šťastná.

Miluji tě!!!
Autor Martin Najman, 02.08.2015
Přečteno 580x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí