Volnost

Volnost

Anotace: .........

Šerý úsvit v dáli
láká k pobřeží
nás, šťastné lidi
kterým Štěstěna zvoní
jako zvony svatební.

Láká nás řeka daleká
a přece tak blízká,
že bys možná řekla:
"tam žádné cesty není třeba".

Kdo může,ať volnost ochutná
může-li, může jedině z lásky
k tomu není nutná
žádná úřední opatření-
víme sic, kde má naše bytí kořeny.
Autor Adam Sobotka, 14.02.2016
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí