Přetvářka

Přetvářka

Anotace: Za make-up pravou tvář skýváš.....

Za make-up pravou tvář skýváš,
bojíš se odhalit co v tobě je za holku.
Do zrdcadla se díváš,
v ruce držíš kabelku.
V dětství ti říkali že jsi tlustá nána,
nezajímavá, hnusná prostě outsider.
Pro tebe to byla děsná rána,
chce to zpětný pomsty úder.
Změna šatů, změna looku a chování,
chováš se jak prostitutka.
Průšvihem to zavání,
zoufalá je tvoje matka.
Podpatky a vystřih velký máš,
chceš být ta nejsvůdnější.
Každýmu klukovi co potkáš dáš,
jsi pak povolnější.
Komplexy z dětství si léčíš,
jsi jak barbie, ale spokojená.
Po večerech ale brečíš,
je to krása koupená.
Autor Annie Tauer Jackson, 07.06.2016
Přečteno 704x
Tipy 2
Poslední tipující: Katherin Bidmonka, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí