Kovové panoptikum

Kovové panoptikum

Anotace: "Světlá budoucnost"

Kamery na nárožích střeží noční klid
Z chodníku vykvétá ocelový drát
Tam, kde dříve tráva rostla svěží
Nyní beton hloubí svojí past
Nebe je plné kovových monster
A motorový pach se drží při zemi
Skřípají železné klouby pod náporem rzi
Ostnatým drátem zarůstají louky i města

Naposledy zapadá slunce
Autor Ravena Lupus, 20.09.2016
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marná snaha. Nebude to tak jednoduché.

20.09.2016 22:56:43 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí