Hamletovo přiznání

Hamletovo přiznání

Anotace: Ofélie, do kláštera, tam, kde dávno být si měla. A tvé vyznání pochybné já přijímám nehybně. Mo...

Ofélie, do kláštera,
tam, kde dávno být si měla.
A tvé vyznání pochybné
já přijímám nehybně.
Modli se až do večera
tam, kde tabu je nevěra,
tam, kde říkat "Miluji tě."
smíš je bohu, milé dítě.
Po vzoru matky Marie
střež se čísla bestie.
Střež se taky mého čísla,
chraň přede mnou svoje třísla.
Varuj se mého telefonu,
předejdi časnému skonu.
Když Hamleta chytne rapl,
každou pannu by hned chňapl.
Říkám tohle, víc už ne,
neb je pro prince nečestné,
že přiznává se takto tobě
on, Hamlet v třetí osobě.
Autor Bánší, 16.10.2016
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Ormissia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bestie a číslo už tomu rozumím, moc pěkná práce dám ti tip jestli smím.

16.10.2016 01:20:40 | klaun

Ne, zákaz! :D

16.10.2016 12:57:44 | Bánší

Nó, pozdě ;-)

16.10.2016 16:49:22 | klaun

Utnout hlavu!

16.10.2016 17:14:15 | Bánší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí