Kdyby

Kdyby

Anotace: Kdyby chyby ...

Kdyby vášeň tady byla 
a byla-li by milá,
pak by možná lásce 
cestu vydláždila.

Kdyby láska tady byla
a kdyby do srdce se skryla,
pak by romantickému vztahu 
nejspíš posloužila.

Kdyby vztah jsme spolu měli,
tak by určitě byl skvělý.
Pak bychom si spolu
tajemství vyprávěli.

Kdyby tajemství jsme měli,
tak bylo by to skvělý,
a ani nechtěj vědět,
co bychom vyváděli.

Kdyby se však vášeň vytratila,
pak by se i láska nám ztratila
a mezi náma dvěma 
by jen trapná chvilka zbyla.

Autor kasparoza, 16.12.2016
Přečteno 579x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, JSJ, kdotoví, zelená víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a kdyby, z toho jsou i chyby..:)

03.02.2017 10:21:33 | JSJ

kdyby chyby, nebo touhy,
natáhne se štíhlý dlouhý,
trochu risku, krapet štěstí,
o polibek nebo ránu pěstí ...

06.02.2017 06:56:32 | kasparoza

Kdyby, kdyby byly v pralese ryby :-)...

17.12.2016 00:43:25 | zelená víla

Děkuji :-)

17.12.2016 08:25:38 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí