PF 2017

PF 2017

Anotace: Přání do nového roku 2017 v básnickém provedení.

Hodně štěstí,
Přicházejíc s ranním svitem.
Hodně lásky,
Jak za,tak i před úsvitem.

Hodně štěstí,
Páč neštěstí se stává,
Hodně dobra tomu,
Kdo jej na oplátku dává.

Hodně lidí kolem,
Co se rádi smějí.
Úsměvy totiž léčí a
Na srdci hřejí.

Hodně pohody a nekonečně blahobytu,
To vše od Jara do Zimy.
Od rána do noci,
Od Soumraku do úsvitu.

K tomu všemu krásné a klidné Vánoce,
Od Ježíška pestrou nadílku.
Ať na Vánoce stále vzpomínáme jako by byly včera.
A těšili se,že opět budou za chvilku.

Krásné prožití Vánočních svátků
A
Šťastný nový rok

PF 2017

Autor Johnny 96, 23.12.2016
Přečteno 542x
Tipy 7
Poslední tipující: Laven De Brig, Poetik, Fany, Kapka, Dreamy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vánoce.

23.12.2016 07:57:30 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí