Jak svět přichází o...

Jak svět přichází o...

Anotace: ...

Bež dál a nedívej se přes okraj
Běž dál a koukej se kolem
Běž dál a nehledej ztracený Ráj
Běž dál, to je tvým úkolem

Běž dál přes pouště ledu i písku
Běž dál, běž lesem i v podmostí
Běž dál, dokud nenalezneš tu zapadlou vísku
Běž dál...

Ano, mohl bych to dokončit
Také vás zajímá, kdo kam jde?
Vážně?
Jak zajímavé

Proto jsme biti
Proto se svět vysmívá svým synům a dcerám
"Píšeš? Rýmuješ? Do báně s tebou!"
"Básničky dneska stejně nikdo nečte"
"Nejsi nějakej vadnej? Někdo by se ti měl kouknout do hlavy!"

Ano, jsme vzýváni i biti
Jsme obdivováni i zatraceni
A pláčeme na špatných hrobech
Na těch vašich...zřejmě
Autor Ravena Lupus, 17.01.2017
Přečteno 503x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Fany
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenisky se mi rozpadly z toho běhání
Šílenství z básně mě uhání
Co ti tu napsat mám
Snad slova časem dohledám

17.01.2017 20:53:22 | klaun

Pravda, pravdoucí...

17.01.2017 06:15:24 | Jin&Jang

Líbí :-)!

17.01.2017 04:43:01 | Fany

Děkuji, děkuji.

17.01.2017 05:13:22 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí