Antiutopia

Antiutopia

Anotace: Třetí světová klepe na dveře...

Plynová maska
Z ní omezený výhled
Z nebe prší miniaturní
Atomové hlavice
A já si s sebou nesbalil deštník

Puška v ruce pálí
Filtr na vodu je dávno k ničemu
Nevím ani to podstatné
Proti komu válčíme

Hořčičný plyn mi rozežírá kůži
Až ke kostem
Ač jsem se včas ukryl
Pod most a deset mrtvých těl
Úpadek civilizace za sebou zavírá dveře
Protože již odchází po dobře vykonané práci
Za ruku se drží se Smrtí

Plynová maska
Dávno nesplňuje svůj účel
Vykašlal jsem vlastní plíce
A to je konec

Krvavá tečka
Autor Ravena Lupus, 02.02.2017
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí