život je krásnej (než spadne pěna)

život je krásnej (než spadne pěna)

Anotace: mužské záležitosti

kořalka pomůže

myšlence do éteru

a existenciální rozhovor

dynamicky rozproudí

otáčkoměr životního rytmu

 

 

rumem provoněná

radostná atmosféra

roztočí kolotoč

odpovědí bez otázek

 

 

politické pravdy

sportovně střídá ženská logika

a hned po vepřové se zelím

se servíruje

filozofické mudrování

 

 

slova zvesela poskakují

v rozlitém pivu na stole

pěna opadá 

a někdo zvrací

 

 

zavazuji si tkaničku

a padám ústy

na silnici z kočičích hlav

která voní ránem

 

tak zase v sobotu čau

 

 Výsledek obrázku pro pivo

 

Autor Akyš, 19.02.2017
Přečteno 646x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, bogen, aravara
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super. Moc se mi líbí.
Jen ani při tanci s pivem. A po pár panákách rumu.
Jsem doposud nebyl schopen tu ženskou "logiku" dešifrovat.
:-)

26.02.2017 21:41:00 | Cappp

Díky:-)

27.02.2017 06:43:52 | Akyš

Nádherně spontánní, je drobet drsná, ale to nahrazuje meziplanetární pravdivostí životní reality a jejích projevů - řekněme tedy projevu... pST!

19.02.2017 18:21:55 | aravara

díky

19.02.2017 22:08:09 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí