Opravdový umělec

Opravdový umělec

Anotace: Sednout si někde v potemnělém baru a poslouchat...

Sbírka: Zoufale naléhavé básně

V baru kde se nikdo neschází,
zbloudilec usedne k prázdnému stolu,
první drink v krku příjemně zapálí,
živá kapela začne hrát k tomu.
 
Bubeník jazzista tak jak má být,
basák se nepouští nástroje svého,
melodie kytary před světem štít,
spolu jako jeden dosáhnou všeho.
 
Ostrov z kabelů kde neteče do bot,
tolik vln zvuků a přece to zvučí,
struny přeloží pocity do not,
baskytara přede a citelně bručí.
 
Hráli a hráli, do neznáma všechny vzali,
zítřek ať přinese cokoliv zlého,
toho večera muž zahodil žaly,
skutečně - kapela dosáhla všeho.
Autor Lajtwing, 31.10.2017
Přečteno 709x
Tipy 3
Poslední tipující: Arlayna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí