Polívání jazyka za zvuku z ulice proroka

Polívání jazyka za zvuku z ulice proroka

Anotace: Jou jou, vychovala mě ulice

Na dně špinavé sklenice zas hledal jsem pravdu,
náhle jsem zahlédl podivnou skvadru.
Ektora zpívali, no humus hadr,
národe, zři, jak na hubu jsi padl!
Autor HAF25, 29.01.2018
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí