Matějská pouť

Matějská pouť

Anotace: Báseň o Matějské :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Ještě než únor předá březnu svou vládu
otevřou se brány úsměvů dospělým i dětem
než k nám vejdete a uvidíte veškerou parádu
roztáčí se kolotoče tak jako ony otáčejí světem

Ve stánku kde zavoní perník a cukrová vata
která v krku mslných dětí zmizí na to tata
,,Hola vítejte městští lidé na Matějské pouti''
kde se všechny problémy a chmury v mžiku zhroutí

Naproti, kde střelnici opálení chlápci hlídají
vystřelil jsem mojí milé krvavou růži krepovou
již mnoho let mě tu na Matěje vídají
v objetí krásné dívky s pletí krémovou
Autor Petr27, 26.02.2018
Přečteno 687x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí, poutě mám ráda! I když na Matějské jsem v životě nebyla.

27.02.2018 07:18:58 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí