Hledat potmě člověka

Hledat potmě člověka

Anotace: under-nothing personal

.
Každá civilizace si sere
za své hradby
Dá to méně práce a navíc
člověk rád by
něco po sobě zanechal
nejen z katedrál štěrk
a z řeky kal

Je mezi námi Ten
který vidí jako astronom
ve středověku
Jako umělec v totalitě
Jako slunce mezi mraky
( a i to nás zničí, však víme )
Co budeme bez knih
Co budeme bez jazyka
Čím se nasytíme ?

Divím se pánům v oblecích
a divím se lidem
co je volí
Doba kdy platí se za kecy
Pistolník prchá
před pistolí

A jen ti druzí
jí prdele z prasat
a říkají si chytří tvoři
Z odpadků syrový pach nasát
a odjet k moři

Tam naházet bordel co zbyl
po oslavě
"Dožene tě cos opustil !"
Asi zas nějaký billboard
pohozený v trávě..

A až zvíře onemocní
voda se rozvzteká
budeme moci snít
hledat potmě člověka
.
.
Autor Now, 11.01.2020
Přečteno 362x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, Isla, Donne, Marten, Kapka, šerý, R.K., Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik pravdy! Ano,už by se měly přepsat dějiny z homo sapiens na homo arogantus

11.01.2020 17:35:10 | Isla

To je opravdová síla angažovanosti!! Musím opravdu pogratulovat k takovému skvělému dílu* Lépe a trefnějšími obraty to snad ani vyjádřit nejde. Hodně si mě potěšil a dílo zaujalo.

11.01.2020 13:12:43 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí