10.03.2020

10.03.2020

Anotace: Dnes v metru.

Zápach kabiny,
odbití hodiny.
Vykliďte se!
Bojte se!

co nám to však přinese?
Že to někdo nesnese...
Jiskru v oku odnese.

Přišlo náhlé vylidnění
a možná kapka sarkasmu.
Od věci však možná není
- Je to vážné? -
Jakpak asi dopadnu...

Zápach kabiny,
odbytí hodiny.
Vykliďme se!
Bojme se!

Co nám to všem přinese?
A nebo spíš
odnese...
Autor Chudokvítek, 10.03.2020
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí