Píseň kulturmího domu

Píseň kulturmího domu

Anotace: o slavnostním otevření Kulturního centra v Harrachově (13.6.2020)

Sbírka: Chmýří pampelišek

V příhraničí, u Harrachova
stával biograf před lety
svou tvář však si zachová
kam chodívaly strejcové a tety

Z řeky Mumlavy zvedá se dům
na počest té budoucí slávy,
pozvedám číši ke svým rtům,
tomu kulturnímu domu na zdraví

Roznesla se fáma, horským městem,
stát bude místo kina, dům kultury
navzdory těmto nepotvrzeným zvěstem
vnesl řád do harrachovské struktury
Autor Petr27, 11.06.2020
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí