Společnost

Společnost

Anotace: Neurčité ono se útočí ze všech stran. Veřejnosti se nelze skrýt.

V zajetí nudy

Předstírám úsměv na tváři

Nevím dál kudy

 

Jsou všichni stejní 

Všichni jste prokletý

 

V očích zlato

A na srdci jed

Udělaj všechno 

Jen abys byl -

Byl Jejich přítelem 

 

Jsou to zla agenti

Převlečené stvůry

Už nejsou člověci

Jen lidské zrůdy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Gymplak, 25.12.2020
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí