Co myslíš

Co myslíš

Každý den, ráno vstanu,

někdy brzo, někdy dlouho

jindy v noci už jsem vzhůru

přes den makám, jako vždycky

zaplať Pán Bůh

že nejsem pijan notorický

co nevidět může být

je třeba se před spaním pomodlit

k Bohu. Ke komu jinému.

Mám k tomu vlohu.

A naučenou modlitbu.

Ne. Nejsem Ježíš.

Jsem jen člověk.

Co snídá. Obědvá. Večeří. Svačí.

To stačí.

 

Autor Marek, 23.03.2021
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Yry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí