Pouliční muzikantka

Pouliční muzikantka

 
 
Hrála slečna na housle.
Dostala dvě housky.
Vypadaly nakousle.
Oba dva ty kousky.
 
Hrála poté na čelo,
ponuře a cize.
V dešti se jí zmáčelo,
pro nástroj to krize.
 
Fouká teď do hoboje.
Rázně! Zní to trochu,
jako apel do boje 
militantních hrochů.
 
Autor Koala, 30.10.2021
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Pablo Kral, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí