PF 2022

PF 2022

Anotace: Šťastný nový rok

PF 2022

 

O kousek opět,

Uběhl čas.

Roky štafetu,

si předávají zas.

 

Na dalších tucet,

měsíčních mil.

Jak bude rok běžet,

rád bych poodhalil.

 

Vzácné štěstí 

je krásná věc,

snad doprovodí,

Nás nakonec.

 

S Ním i láska,

dáma všech krás.

Když nohy podrazí zloba,

S vírou opět postaví Nás.

 

Závan úspěchů,

Ať žene Nás vpřed.

Pak chuť osudu,

chutná  jak med.

 

Andělé Na nebi ,

Ať hlídají Nás.

Ať všichni ve zdraví,

sejdem se zas.

 

 

Autor Johnny 96, 31.12.2021
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Psavec, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

03.04.2022 10:49:48 | mkinka

Moc hezké přání..
Ať i TOBĚ se VŠE
v Novém roce daří,
pevné zdraví a radosti,
SPOKOJENOST ve všem TI přeji;)

31.12.2021 22:25:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí