Mojí mušketýři

Mojí mušketýři

Mojí mušketýři

 

Pláči jak malé dítě

svého snu snad dožiji se.

V blízké době touha se splní,

můj sen koncert okoření.

 

Oblíbená kapela je v téhle zemi,

koupené lístky se na mě smějí.

Já na ně taky, miluji je moc,

s nimi bych protančila i celou noc.

 

Říkám jim…mí mušketýři.

Místo meče však kytara jim míří.

U zpěváka už jednou bylo z mrtvých vstání,

o to víc si cením jejich vytrvání.

 

Toho si cením moc, fandy by zklamal,

ne jeden rocker by je oplakal.

Nejvíc asi já, jsou moje láska,

v dětství byli má startovací páska.

 

Muzikou odstartovali tuhle sféru,

ta mi nabídla to extra menu.

Chuťové buňky hodili koštu,

pak se z něj už nemohli dostat.

 

Konečně dostanou zákusek,

živého koncertu zážitek.

Věřím, že bude lahodný, sladký

mé buňky dostanou záchvat krátký.

Autor Marťas9, 21.04.2023
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá hudba všemi směry. A mravenců po zádech.
Duše křepčí, někdy jančí. Rockerům se tají dech.*

21.04.2023 12:26:21 | šerý

Děkuji. Mojim mušketýrum říkám rockerum z Iron Maiden

21.04.2023 12:50:00 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí