Pyramida

Pyramida

Anotace: :)

Na břehu Nilu tyčí se skály
nad nimi největší monument
větry a deště ho ohlodaly
stejně jak měděný instrument.

Dříve snad možná kdysi
vládl zde sluneční Bůh
teď tu jen bloudí krysy
a špatný káhirský vzduch.

Dívám se s údivem na to
říkám si to je fakt síla
logicky technicky vzato
nelze nic víc než zírat.

Kdopak ji asi postavil
dívám se tiše do hvězd
už je to dávno co tu byl
báseň je na jeho počest.

Autor Ďábel sám, 29.06.2023
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, Marťas9, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí