Filmy mého života

Filmy mého života

Mým domovem od mala byl mi svět filmu

Možná, že Spielberg v mé hlavě udělal si dílnu

Čím jsem však starší, tím více si myslím

Že je to Lynch, se kterým svou hlavu sdílím 

 

Jako dítě vždycky jsem miloval

Když Filipovský Funese skvěle daboval

Televize běžela vždy na plné pecky

Když Terence Hill se Spencerem rozdávali facky

 

V kině jsem místo jeslí svůj čas trávil

A hltal, jak vetřelec posádku Nostroma strávil

Nebo když Indy Jones naháněl nácky

A Bruce Lee o hlavu lámal si klacky

 

Úžasný byl i svět těch Hvězdných válek

Vstupenka do parku jurského, to by byl dárek

Arnold na Terminátora skvěle se proměnil

Stallone zas Rockyho v sobě už objevil

 

John McClane i bez bot padouchy porazil

A Van Damme v Krvavém sportu prorazil

Seagal zas ukázal, jak je Těžké ho zabít

A Rambo nemusel nikdy zbraň nabít

 

Keanu se Sandrou busem se řítili

Nebezpečnou rychlostí dospěli k cíli

Forrest Gump za Jenny pořád by utíkal

Douglas zas v Instinktu Stoneovou vysvlíkal

 

Schindlerův seznam posadil mě na zadek

Pak přišli Mizerové udělat pořádek 

Connery s Cagem Skálou si prošli

Kapitán Miller se svojí družinou pro Ryana došli

 

Trainspotting ukázal, co dovedou závislosti

Ufouni přiletěli na Den nezávislosti

Tim Robbins utekl ze Shawshanské věznice

A Forman Nicholsona zavřel do blázince

 

Marlon Brando byl nejlepším Kmotrem

Robert de Niro zas Fotrem i Lotrem

Zelenou míli s pláčem jsem prošel

Titanic do Ameriky nikdy nedošel 

 

Pulp fiction vidět, to jízda fakt byla

Na Toma Cruise mi řádka nezbyla

Matrix nám ukázal, kde že to žijeme

Vždyť tyhle filmy všichni milujeme

Autor fisus, 21.07.2023
Přečteno 119x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, mkinka, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též mám ráda filmy.

21.07.2023 07:25:35 | mkinka

to by člověk mohl psát do nekonečna...taky jsem fanda...

21.07.2023 00:10:31 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí