Malíř-Ska

Malíř-Ska

V hlavě tvořím obrazce,
přenáším je na papír,
hladce, žádné obratce,
jako když hraji na klavír.

V hlavě míchám vlastní barvy,
paletu svoji si tvořím sám,
pestré a svítící salvy,
přenesu tak až přímo k vám.

V hlavě kreslím složité tvary,
spletité mnohoúhelníky,
jevící se jako klamy,
matoucí to kouzelníky.

V hlavě skládám vlastní světy,
mozaiky a koláže,
doplněné o rozvité věty,
vytříbené těžkotonáže.
Autor Seegr, 03.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 3
Poslední tipující: martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí