Probuzení

Probuzení

Anotace: ...

Slunce se prodírá polštáři z mraků
ptáci jen lehce připomínají
svou přítomnost
Nálada ponurá
bez sousta naděje
že se den navrátí zpět na začátek
Když první paprsky
dotkly se jemně Tvé tváře
a já se musela usmívat
I tys byl najednou jiný
V mém náručí a přece tak daleko
v říši svých snů
kam mají přístup jen andělé
... a blázni
Autor Lorellin, 16.05.2007
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že si tě přečtu :-) nebude to až tolik ,,práce"...
jo , líbí :-)

I roboti ti tu dávají STO :-)))

28.05.2007 15:13:00 | no

krasna...oslovila ma...

17.05.2007 18:08:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí