PROČ ???

PROČ ???

Anotace: Nudil sem se ve škole tak sem napsal tohle ... :-)

PROČ ???

PROČ cesta životem mě Tebe do cesty připletla ?
PROČ láska k Tobě jak růže květ vykvetla ?
PROČ spatříc Tě na dálku zle se mi dýchá ?
PROČ když vidím Tě s jiným mě u srdce píchá ?
PROČ stále nevím jak dostat Tě z mysli ?
PROČ někdy mám pocit, že bereš mi kyslík ?
PROČ oči Tvé jsou jako hluboká studánka ?
PROČ být s Tebou je jako do ráje pozvánka ?
PROČ úsměv Tvůj dokáže zastavit čas ?
PROČ když dlouho Tě nevidím mi chybí tvůj hlas ?
PROČ jsem se zamiloval zrovna do Tebe ?
PROČ když nedáš mi šanci vynést Tě do nebe !
(LSI, 14.4.2005)
Autor LSI, 14.04.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Proč? též mám jednu takovou....
na Tvé proč znám odpověď, stejně jako Ty a asi všeci....bo jseš zamilovanej chlape. Nebudu psát jdi dál a zapomeň, vím, že to moc dobře nejde. Hodí se citát:
"Nepřestal jsem Tě milovat, jen jsem se naučil žít bez Tebe..." držím palce, at se na Tebe život a hlavně štěstí usměje

09.11.2006 13:13:00 | Pazdi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí