Dávno

Dávno

Anotace: tak na mě přišla zase jednou nějaká depka...

Starý nábytek,
zašlá krása
-se zašlým leskem,
plná pavučin.

Moje srdce
-stále bije.
Pomalu,
a tichounce.

Vzpomínám na Tebe
na těch pár chvil,
vidím tvoji fotku,
zaprášenou na stolku.

Mažu tvoje číslo,
adresu taky.
Ničím všechny tvoje dárky
a naše společné fotky.

Smazala jsem vše...
Ale z hlavy mi tě nikdo nevymaže...
a ze srdce taky ne...
Autor jaňa, 17.05.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná smuténka... už to přebolelo, nebo je ještě moc brzy?

15.06.2007 14:06:00 | Hesiona-Essylt

co oci nevidi to srdce neciti.. cas vsechno zahoji

17.05.2007 12:09:00 | Loa :)

ani se o to nesnaž, prostě to nejde...

17.05.2007 11:44:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí