Cesta

Cesta

Anotace: bylo psáno pro kámoše když se rozešel s bejvalkou...ale teď se to hodí spíš ke mě...když jdou tou svou cestou a hledám ta správná slova...

Jdu cestou svou,
Tichem a tmou,
O mých chybách mluví stromy,
Radí,ať jí řeknu "promiň!",
Ať jí koupím rudou růži,
Hladím její něžnou kůži,
Ať jí řeknu,že bez ní nelze žít,
Že jen s ní chci až do smrti být.

Jdu cestou dál,
Jak vyhnaný král,
Za chvíli s tebou bych cokoli dal,
Však teď života bych se radši vzdal,
Jiný ti lásku nabídl,
Mě si pan Smutek vyhlídl.

Tak jdu dál tou cestou,
Nohy mě sotva nesou,
Já však dál hledám ta slova,
Jenž tě donutí mě milovat znova.
Autor andynka.n, 17.05.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí