Sveď mě do života

Sveď mě do života

Anotace: **********

Pojď ke mně...

Uděláme v prostřed čáru
zajmeme se do dvou těl
než ucítiš závan žáru
šeptat bych ti chvíli chtěl

Blíž...

slova letmá na hladinu
v srdci kruhy rozvíří
touha nezná chvíli klidu
když se zevnitř přiblíží

Pomalu...

rytmus srdce zpomaluješ
hledáš si svůj lásky bod
otevřenou ránu skryješ
než odhalíš hlavní tok

Cítím...

točí se ti horizonty
horkem se ti zalévá
vlna rychlé teplé fronty
roztála jsi docela...

Život...
Autor Jan Čihoský, 17.05.2007
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: barking bitch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmmm...hmmmm....no haloo, ten koment! aha,pardon. uz uz. krááááása!

17.05.2007 19:20:00 | gallatea

Je to nádherný! Přiznám se, že mně to docela vzrušilo.. :o)))

17.05.2007 19:03:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí