Proč nemilovat

Proč nemilovat

Anotace: - je to krása

Proč nemilovat - je to krása,
pro pár jedinců snad i spása.
Proč nesvézt se po horské dráze,
projít se po laně nad srázem.

Proč nezažít ten pocit,
značku milovaného nosit?
Proč nemít radost z Valentýnu,
cítit vůni rajského plynu.

Proč nemít funkci ochránce,
před zlem co lásku ničit chce?
Proč lásky plně nezpívat si,
ať to zlé se v dobro vrací.

Proč vybírat si po svém lásku,
radši nasaď si na oči pásku.
Proč nenechat vše na osudu?

Ať vybere ti koho chce,
neber lásku jako ostudu!
Autor Gazda, 17.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí