Srdíčko zlomený

Srdíčko zlomený

Anotace: posuďte sami...

jedno srdce zlomený
co se tulí k dlažbě,
už nezapustí kořeny,
vždyť chystá se k sebevraždě.

sůl mu hladí jeho rány,
chce snad ještě něco říct?
nebo vstoupit do té brány
a odejít navždy pryč...?

kdo mu takhle ublížil,
klacky pod nohy házel?
smutnej dopis položil
a teď mu tolik scházel..

jak odvděčit se milému,
co to srdce zradil?
Nedat šanci jinému,
aby vlásky hladil...

teď už hladí jenom ostří,
nůž?či břitva?
do srdíčka se teď boří..
prohraná už je ta bitva

na chodníku v davu lidí,
nikdo si ho nevšímá..
červená se,snad se stydí..
očka tiše zavírá..
Autor BlackAngel, 17.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné!!! :-))) připadám si teď jak on...

18.05.2007 09:29:00 | DEgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí