Na palouku

Na palouku

Anotace: Na palouku slunce svítí, rozkvétá tu polní kvítí.

Na palouku slunce svítí,
rozkvétá tu polní kvítí.
Na palouku slunce svítí,
čas lásky k nám přichází.
Na palouku slunce svítí,
dvě hrdličky nám zpívají.
Na palouku slunce svítí,
já říkám ti své vyznání.
Na palouku slunce svítí,
my sedíme pod rozkvetlou třešní.
Na palouku slunce svítí,
nacházíme se ve společném obejí.
Na palouku slunce svítí,
teď oba prožíváme chvíle štěstí.
Autor australian_man, 18.05.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí