Naše místo

Naše místo

Anotace: říkáš mi já nechci spát a krásně usínáš..je hezký si to představit, že neodmlouváš:)že prostě usneš a já si svoje myšlenky seřadím a ráno až se probudíš, bude jen smích, pohlazení, žádné hádky, žádné výčitky, jeden úsměv, jedno pohlazení.

ležíš máš oči zavřené, pomalu usínáš,
už vidíš sen........jen trošinku
ale čím víc ho budeš chtít, tím víc budeš usínat
až usneš v obětí, polštáře a peřiny.

a zatímco ty budeš snít, já budu sedět, budu bdít,
nad prací mou, budu si stránkovat myšlenky
abych je potom nehledala, měla je připravené,
až začnou vzduchem létat otázky
nebudu je chytat, jen je obalím do odpovědí,
ze svých stránek v paměti uložených

až i tu poslední otázku zabalím do odpovědi,
pak bude ticho, malinkou chviličku bude ticho
ale to ticho bude krásný a příjemný
a potom se ozve zvuk, jestlipak víš
jakej to bude zvuk?
bude to smích.

nejdřív tvůj a pak se přidá i můj
a když se ty dva zvuky spojí, bude to náš smích.
náš smích, naše slzy, naše otázky, naše odpovědi
naše lásky, naše prohry, naše cíle, naše sny
to všechno v jednom pokoji
uprostřed světa, uprostřed vesmíru,

místo které známe jen my dva.
Autor Jenny.Dee, 18.05.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... snění je součást života ...
ale žít sny, .... to je kus nádherného živého ....života ...
*- = a to stojí za to , to mi věř ....
... a díky za půlnoční zastavení ...

18.05.2007 02:51:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí