Nevěrná..

Nevěrná..

Anotace: Odpustil jsem ale pořád to bolí...

Dneska je neděle,
venku prší,
nic se neděje,
asi někde straší.

Straší mi v hlavě,
to co se stalo,
slovo miluji tě,
už padlo.

Bylo to krásné,
láska na první pohled,
slovo chci tě,
bylo jasné.

Přišel jsem blíž,
ladně tě políbil,
řekla jsi níž,
a já se odvrátil.

Odvrátil od úst,
políbil krk,
bylo to krásné,
ani se nenadech.

Přišel jsem k tobě,
na druhý den,
nic netušil,
řekl miluji tě.

Řekla jsi slova,
o zradě a podvední,
má slova miluji tě,
byla poslední.
Autor MFNL, 18.05.2007
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí