Jsi

Jsi

Anotace: darovaná

Jsi jako sedmikráska,
co září zrána v trávě,
jsi jako jarní vánek,
co pohladí mé tváře.

Jsi jako chladná voda,
která svlaží hrdlo vyschlé,
jsi to, po čem duše volá,
jsi štěstíčko, krásné a milé.

Jsi jako píseň,
co zpívá se tak lehce,
jsi jako láska,
co mi svírá srdce.

Jsi věčnou inspirací.
Díky, že jsi...
Autor Anny, 15.04.2005
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí