Blouznění

Blouznění

Anotace: ...

Je země milovaných:
nad ní bílé nebe,
kvetou tam modré květiny,
tryská tam pramen
-tam on spí
a zdává se mu o mě.
Napsala jsem své jméno do písku,
pádí k němu bez nohou
a bez křídel...
Vše mi odpouští,
stále mě miluje...
Jak je to dobře.
V dáli vidím minulý život,
který zachoval mi nekonečnost.
Ó ne, já nezapomenu.
Čím dál jsi, tím jsi blíž,
tím blíž...
Autor fijalka, 18.05.2007
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné:)

16.10.2011 20:12:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí