Sbohem...

Sbohem...

Anotace: Co jen říct... Určitě vám dojde kdy jsem tu básničku složila...

Ležím a vzpomínám,
s nožem v břiše umírám.
Umírám, ale pořád na tebe myslím,
jsi něco, co já potřebuju, jsi jako kyslík.
Cítím bolest u srdce a po celém těle,
lásko, fakt nechci žít bez Tebe!
Nůž od krve mi z břicha trčí,
krev ze mě proudy crčí...
Už pár minut umírám,
okolí nevnímám,
jen na Tebe vzpomínám...
Až přijdeš mi dát na hrob růži,
vzpomeň si na holku, které ses dostal pod kůži...
Autor Susi, 18.05.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta poslední věta říká vše... Kavec

29.05.2007 15:02:00 | kavec

Přesně tak- poslední věta je nejkrásnější..

26.05.2007 08:52:00 | Veru

zaujímavá

20.05.2007 15:35:00 | Duerre

krasna... smutna, ale pravdiva...

18.05.2007 18:27:00 | qpal

Ta poslední věta je nejhezčí...

18.05.2007 17:29:00 | Gabriel - Sinóda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí