Pohádka

Pohádka

Anotace: Možná je to trošku víc sebevědomé,ale proč ne???

Jsem zakletá princezna,
má tvář je líbezná.
Jsi spanilý princ,
co vyjde mi vstříc.
Láskou mě zachráníš z věčného zakletí,
tím si mě vykoupíš, lásko všech staletí.
Jsem zakletá, to už víš,
jak si, můj princi v pohádce poradíš?
Autor Nikolína, 18.05.2007
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí