Noc snů

Noc snů

Anotace: Zapomenout na lásku to je to nejtěžší,někdy to trvá strašně dlouho,jen protože zapomenout nechceme!!!

Když jdu ulicí tmou,
srdce se mi svírá najednou.
Když uvidím tvou tvář,
zdá se mi, že vidím zář.
Když nade mnou letí pták,
věřím na zázrak,
že jednou se mi vrátíš zpět,
třeba za sto let.
Věčně tě v srdci budu mít
a o v vzpomínkách budu snít.
Autor Nikolína, 18.05.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí