Zklamání

Zklamání

Anotace: Báseň psaná od srdce a od duše...

Před rokem jsme si slíbili lásku,
od té doby jsem měl tebe, svou krásku.
Říkal jsem ti jak moc tě miluji
a jak si tě ve snech představuji.
Říkala jsi, jak moc mě miluješ,
to jsem ještě netušil, jak moc mi lžeš...
Chtěl jsem být s tebou,
nechtěl jsem žádnou jinou.

Pak jsem tě našel s jiným,
jak se s ním objímáš
a svím pohledem svůdným,
okolí nevnímáš.
Říkal jsem si, že to bude jinak
a pak viděl jsem jak začali jste se líbat...
Jak jsem tu uviděl, tak jsem se naštval,
skočil jsem na něj, a tak se s ním popral.

V tom jsi nás odtrhla,
říkalas "Jaroušku.
tohle jsem nechtěla.
Ty můj miláčku,
co jsem to provedla?"
Já jsem se rozloučil
a řekl jsem "končím".

Tak jsem to zkončil,
tím, že jsem se rozloučil...
Tohle je příběh můj
a budu o něm vyprávět stůj co stůj.

Zbohem má krásko
a má velká lásko...
Autor Euronymos, 18.05.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí